Η Eυρωπαϊκή Επιτροπή συγχαίρει την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε, για τη συνδρομή και τη συμβολή της στην υποστήριξη και ανάπτυξη των μικρών και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων - Mirtec S.A.
article image

18/04/2024


Η Eυρωπαϊκή Επιτροπή συγχαίρει την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε, για τη συνδρομή και τη συμβολή της στην υποστήριξη και ανάπτυξη των μικρών και των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του μεγαλύτερου δικτύου στον κόσμο (Enterprise Europe Network EEN) σκοπός του οποίου είναι να υποστηρίζει τη λειτουργία και ανάπτυξη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία, αναγνωρίζεται από την Ε.Ε, ως ένας σημαντικός εταίρος, για την υλοποίηση του κοινού οράματος ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των επιχειρήσεων σε ένα απαιτητικά οικονομικό περιβάλλον.

Κάθε χρόνο περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις συμβουλεύονται τα στελέχη του δικτύου , 120.000 υποστηρίζονται στο να βρουν επενδυτές και σχεδόν 190.000 συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Σε αυτό το συνεχές εγχείρημα ανάπτυξης του επιχειρείν, ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης αναδεικνύεται ως μόνιμος αρωγός και από τους πιο σημαντικούς πυλώνες υποστήριξης του δικτύου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή της Ευρωπαικής Επιτροπής