10 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. πιστοποιεί τα πρώτα μηχανήματα UV-C στην Ελλάδα

ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., η εταιρεία πίσω από την πιστοποίηση των μηχανημάτων απολύμανσης αέρα “PURE”.
H EBETAM A.E. πραγματοποίησε την πρώτη πιστοποίηση σε μηχανήματα απολύμανσης αέρα, με την ονομασία «PURE» της εταιρείας PURE EQUIPENT IKE, τα οποία για την απολύμανση του αέρα χρησιμοποιούν Υπεριώδη Μικροβιοκτόνο Ακτινοβολία (UVGI) φάσματος UV-C στα 253,7 nm.
Μια συσκευή “PURE” είναι, ένα σύστημα συνεχούς απολύμανσης του αέρα εσωτερικών χώρων. Δηλαδή δεν απολυμαίνει απλώς στιγμιαία ένα αντικείμενο ή χώρο, αλλά εξυγιαίνει διαρκώς τον αέρα που αναπνέουμε στο χώρο δράσης της. Εξουδετερώνει έως και το 99,99% των γνωστών αερομεταφερόμενων ιών.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 13485, και οι συσκευές για την απόλυτη ασφάλειά τους με βεβαίωση μη διαρροής ακτινοβολίας από τον αρμόδιο ελληνικό φορέα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών προϊόντων ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.
Η “Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας”, με τον διακριτικό τίτλο “ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.” αποτελεί έναν ισχυρό δημόσιο φορέα πιστοποίησης και επιστημονικό κέντρο ανάπτυξης και μεταφοράς τεχνογνωσίας.
Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. στελεχώνεται από αξιόλογους επιθεωρητές, οι οποίοι με την άριστη κατάρτισή τους και την πολυετή εμπειρία τους, διενεργούν υπεύθυνα και με αξιοπιστία επιθεωρήσεις, ελέγχους, πιστοποιήσεις, πραγματογνωμοσύνες κ.α.
Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. κατέχει σημαντική τεχνογνωσία σε μία ευρεία γκάμα υλικών και διεργασιών. Αυτό είναι αποτέλεσμα μακράς εμπλοκής σε ερευνητικές και εργαστηριακές δραστηριότητες και επίσης συστηματικής επικοινωνίας και συνεργασίας με Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Τεχνολογικά Κέντρα, Ιδρύματα και Πανεπιστήμια.